Product Owner

Open

Job description

160 gedreven collega’s en 800 (internationale) klanten komen dagelijks met nieuwe ideeën en wensen om hun producten nog beter te maken. Als Product Owner bij dit bedrijf zorg jij dat de beste ideeën succesvol worden uitgevoerd. In dit innovatieproces schets jij de kaders, geef je richting, en weet jij moeiteloos anderen te inspireren en motiveren:

· Samen met een van hun conceptontwikkelaars en jouw ontwikkelteam realiseer je vooruitstrevende innovaties voor nieuwe en bestaande producten

· Je werkt in een zelfsturende organisatie (zonder managers): zelfstandigheid en verantwoordelijkheid nemen zijn jou niet vreemd

· Je bent de schakel tussen designers, ontwikkelaars en stakeholders

· Je hebt een sterke functionele blik op het geheel

· Snel schakelen tussen de visie achter het idee én de kleinste functionele details is voor jou geen probleem

· Zonder moeite breek jij complexe projecten op in minimum viable products, prototypes en iteraties

· Je bent scherp op échte toegevoegde waarde: je durft keuzes te maken en bewaakt de grenzen. Regelmatig “Nee” zeggen tegen de wensen van stakeholders is voor jou geen probleem. Je weet dat dit nodig is om vooruit te gaan en managed hierbij de verwachtingen van je stakeholders

· Tijdens het ontwikkelen schakel je met ontwikkelaars om alle vragen die ze hebben op te lossen. Je neemt de lead hierin.

· Naast je innovatieprojecten denk je samen met collega’s mee op strategisch niveau voor Dit bedrijf. Jullie vormen een visie op functioneel en conceptueel gebied en vertalen dit naar een roadmap voor de hele organisatie

Requirements

· Je bent nieuwsgierig en leergierig (minimaal HBO denkniveau)

· Je hebt 2 tot 5 jaar werkervaring als Product Owner, of een vergelijkbare rol

· Ervaring als Product Owner / Product Manager in een Agile omgeving is een pré

· Je hebt ervaring met het oplossen van functionele vraagstukken

· Je hebt affiniteit met techniek en kunt met ontwikkelaars sparren over de functioneel-technische vraagstukken.

· Je hebt een onderzoekende houding waardoor je je snel thuis kunt maken in een bepaald (technisch) product

· Je hebt sterke communicatieve vaardigheden

· Je bent gedreven en neemt initiatief wanneer je kansen ziet

· Ervaring met scrum is een pré

· Je bent 32-40 uur per week beschikbaar

Company profile

Dit bedrijf draagt bij aan een beter werkklimaat in Europa. Ze helpen ruim 800 organisaties in 66 landen en 37 talen om duurzaam succesvol te worden met behulp van medewerkersfeedback.

Hun droom: een samenleving waarin we meer rekening houden met elkaar én onze omgeving. Daarom focussen ze zich op de menselijke kant van organisaties. Wat houdt medewerkers bezig? Welke ideeën hebben zij om hun bedrijf vooruit te helpen? En hoe kunnen werkgevers de kracht van hun medewerkers beter benutten? Ze investeren fors in research & development, zodat ze organisaties nog beter kunnen helpen met nieuwe flexibele tools. Zo stimuleren ze goed werkgeverschap en helpen we organisaties beter presteren.

Benefits

Een fantastische werkplek, waarin je andere organisaties vooruit helpt. Daarnaast:

· Werken in een zelfsturende organisatie
Dit bedrijf werkt op basis van vrijheid en vertrouwen. Let wel: aan de slag zonder manager die over je schouder meekijkt, is niet voor iedereen weggelegd. Het vereist een flinke dosis verantwoordelijkheid en ondernemerschap.

· Een open en energieke cultuur
Hun honderdvijftig enthousiaste collega’s hebben één ding gemeen: de drive om écht het verschil te maken voor hun klanten, in een energieke en informele sfeer.

· Volop ruimte voor ontwikkeling
Ze vinden het belangrijk dat iedereen de ruimte krijgt om te groeien, zowel persoonlijk als professioneel. Daarom investeren ze in je ontwikkeling. Denk aan learning on the job en trainingen, binnen en buiten de deur.

· Werken in hartje Amsterdam
Ben je al eens bij hen langs geweest? Zo niet: hun pand bevindt zich aan de Amsterdamse grachten, met een uitzicht dat nooit verveelt.

· Extraatjes
Legendarische teamuitjes, gezellige borrels en hun jaarlijkse ‘Big Day’: allemaal ingrediënten voor een goede sfeer en sterke samenwerking. Bovendien staat er elke dag een verse, biologische lunch voor je klaar. En blijf je graag fit? Aan bedrijfssport absoluut geen gebrek bij hen!

Location

Amsterdam

Contact person

Rudolf van Ee

Other details
Match criteria
Region
  • Noord-Holland
  • 1. Amsterdam
Salary
  • 3500 - 4000 EUR
  • 4000 - 4500 EUR
  • 4500 - 5000 EUR
  • > 5000 EUR
Hours per week
  • 32 - 36 hours
  • 36 - 40 hours